Maak een account
Ontmoet onze Paragnosten
Ontdek de Tarotkaarten
Fotoanalyse
consult-paragnost.nl / paragnosten / getuigenis-plaatsen-paragnosten /
     
  Getuigenis over paragnost Johan  
         
  Ik belde jou omdat ik geen goed gevoel had over mijn moeder die ernstig gevallen was. Je hebt mij dat bevestigt en hoe pijnlijk het ook is, kreeg je door dat ze naar de hemel ging, ze was op en weer herenigd zou worden met haar overleden dierbaren. Na de begrafenis heb ik je gebeld en sale details die je had genoemd klopten tot in kleine details. Ook dat we dichterbij elkaar komen. Het is teveel om op te noemen. Johan, ik waardeer je eerlijkheid, precies zoals je het ziet en de kaarten uitgebreid uitgelegd. Tot nu toe kloppen jou voorspellingen. Wil je een consult waar je mee verder kan , raad ik je aan om Johan te bellen. Bovenal een oprechte medium en liefdevol. Ik dank je uit grond van mijn hart dat je niet alleen mijn gevoel hebt aangevoeld maar precies zegt wat nodig is en je houdt iemand niet langer aan de lijn dan nodig is. Een goed luisterend oor en empathisch. Nauwkeurig in communicatie, topper op deze lijn.  
         
    Geplaatst door N    
         
 Meer over Johan Deel jouw Ervaring

     
  Getuigenis over paragnoste Yuorah  
         
  Yuorah is een superlieve vrouw, heel fijn om mee te praten en ze voelt heel goed in. Tot nu toe zijn al haar voorspellingen uitgekomen. Ze is 1 van m’n favorieten op de lijn. Het voelt altijd heel vertrouwd om met haar te praten. Ik schrik er soms van hoe accuraat ze is haha Een echte topper op de lijn. Dikke knuffel Jo.  
         
    Geplaatst door Jo    
         
 Meer over Yuorah Deel jouw Ervaring

     
  Getuigenis over paragnoste Evs  
         
 
Ik spreek Evs, nu al een tijdje, naast dat haar voorspellingen echt uit komen is ze ook echt oprecht een goede life coach. Ze geeft je tips en adviezen waar je echt wat mee kan. Ze heeft mij echt vaak geholpen met het vinden van rust als ik er helemaal doorheen zat. Ik raad iedereen aan haar te bellen. Liefs B.
 
         
    Geplaatst door B    
         
 Meer over Evs Deel jouw Ervaring

     
  Getuigenis over paragnost Gunter  
         
  Lieve Gunter, ik heb je vanmiddag gesproken over liefde en werk...je vertelde exact hetzelfde als tijdje terug, ook betreft toekomst in buitenland. Ik vind je een hele fijne energie hebben, dank je wel! Liefs  
         
    Geplaatst door Anoniem    
         
 Meer over Gunter Deel jouw Ervaring

     
  Getuigenis over paragnoste Lexie  
         
  Lieve Lexie,ik wil je bedanken voor je geweldige reading van laatste!
Ik had onlangs een geweldige ervaring met jou gehad. Jou vermogen om inzicht te geven in mijn situatie was verbluffend. Je was zeer accuraat en empathisch tijdens onze sessie. Je begeleiding heeft me echt geholpen om helderheid te krijgen en mezelf beter te begrijpen. Ik raad dit medium ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar spiritueel advies en begeleiding. Ze is echt super goed! De meeste dingen zijn uitgekomen binnen een korte tijd! Wat mij zo bij is gebleven, de beelden die je door kreeg. Echt een aanwinst op de lijn ben je.
Bedankt nogmaals Lexie, ik hoop je snel te kunnen spreken (want dat is soms een topsport om je te kunnen bereiken als je op de lijn aanwezig bent)
Liefs xxx Desire
 
         
    Geplaatst door D    
         
 Meer over Lexie Deel jouw Ervaring

     
  Getuigenis over paragnoste Lobke  
         
  Lobke had uitspraken gedaan en die zijn deze week allemaal uitgekomen. Het heeft wat tijd gekost, maar tijd is nou eenmaal ons beste vriend. Nu nog hopen dat het laatste ook uitkomt. Erg duidelijk, discreet, helder, transparant. Echt een aanrader, liefs van Fiona.  
         
    Geplaatst door Fiona    
         
 Meer over Lobke Deel jouw Ervaring

     
  Getuigenis over paragnoste Carola  
         
  Carola is een superhelderziende. Bedankt voor de gesprekken. Zeer mooie voorspellingen mogen ontvangen. Wauw. 5 sterren sowieso.  
         
    Geplaatst door Mare    
         
 Meer over Carola Deel jouw Ervaring

     
  Getuigenis over paragnoste Monique  
         
  Lieve Monique,Altijd fijn om te praten met je en blij ben ik dat jou voorspellingen uitkomen ook qua tijd! Hartelijk dank.Tot gauw weer!
 
         
    Geplaatst door Sonja    
         
 Meer over Monique Deel jouw Ervaring

 
Lees Echte Ervaringen
Stel je Vraag
Bekijk de Agenda
Bekijk de Sitemap
Maak een Account
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Maak een Account
 
 
  Inzicht in jouw dag Consult-paragnost.nl Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer